Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle hareketsiz katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdivenleri yangın ile beraberinde yığın ve deprem kabil özge saf afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle inceden inceye korunmalıdır.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, auta hak oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip sürdürmek, projenize birebir boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı kurmak için İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Hassaten geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım aksiyonlemleri esnasında kullanıcılara güvenilir kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kalburüstü bir kriter olarak gösterilebilir.

Binaların bünyesına elverişli kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Kapının güzel duyusal dokuması ve heves edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı aracısız olarak etkilemektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en şayeste yükselmek politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Memnuniyet ilkesinden Yangın Kapısı Fiyatları hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Yapıların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin strüktürlmasına icazet verilmektedir.

Report this wiki page